Jdi na obsah Jdi na menu

Dveře na míru! * SAPELI - 100% české dveře!

Nově s Gamachem! Pomůžeme zákazníkovi dveře vybrat, přivezeme je a namontujeme!

Žádné dveře na sklad, ale podle vašich požadavků. Každé dveře jsou originál sestavený dle vašich přání a potřeb. Včetně zakázek atypických.

image001.jpg

SAPELI je od samého začátku ryze českou rodinnou firmou, sázející na kvalitu českých výrobků a hlavně od českých výrobců pro své dveře vybírají materiály i komponenty a produkce firmy se pyšní certifikátem Česká kvalita - Osvědčeno pro stavbu. Od roku 1992 bylo vyrobeno téměř 3,5 milionu kusů a to už znamená velkou zkušenost s výrobou interiérových dveří.

Součástí výroby je i vlastní vývoj a testování. SAPELI nenechává nic náhodě a dveře jsou testovány až 500 000 otevíracích cyklů což v běžném provozu ani nedocílíte.

Firma svou produkci prodává i v zahraničí a to je známka toho, že se i jinde, než jen doma, neztratí.

Dveře SAPELI jsou nejen krásné, ale i funkční a přinášejí vám víc, než pouhé průchod z místnosti do místnosti. A jde i o dveře bezpečnostní, protipožární, kouřotěsné, zvukově, klima izolační i dveře pro RTG.

Světovým trendům interiérového designu je věnována náležitá pozornost a nabídka je neustále aktualizována. Architektura a design firmě nejsou cizí a je hrdým spoluzakladatelem soutěže pro mladé architekty INSPIRELI Awards.

18 modelových řad, stovky přírodních i umělých povrchů, všechny systémy otevírání, vhodné kování a doplňky. Prostě vše, co ke dveřím patří a to na 80 místech po republice. Výrobce za kvalitu ručí a na jeho dveře se můžete spolehnout. Navíc jsou díky jedinečnému protiplechu, hliníkovým hranám, kvalitnímu kování a špičkovým materiálům takřka nezničitelné.
A záruka trvá plných 5 let.

GAMACH koupelny s.r.o. nově se SAPELI spolupracuje a dveře z jejich produkce umíme montovat. Také vám rádi poradíme při jejich výběru!

swing_49_dyha_dub_tramovy_olej.jpg

    Průvodce výběrem dveří.